Szállítási szabályzat

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal (PACKETA, GLS) történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.
Szállítási módok: futárral-utánvétellel, futárral-banki előreutalással:
- Packeta Csomagpont
- Packeta Házhozszállítás
- GLS Házhozszállítás

Kiszállítási idő: a megrendelés visszaigazolásától számított 1-2 munkanap (maximum 5 munkanap), ez természetesen függ a rendelt terméktől és a rendelés időpontjától, hétvégén nincs csomagküldés, így ebben az esetben legfeljebb 5 munkanap. 
Belföldi rendelések esetében kötelező a magyarországi (+36)-os hívószám használata, csak az ilyen hivószámmal rendelkező rendeléseket áll módunkban feladni, utánvételes rendelések esetén a megadott telefonszámon a rendelés visszaigazolása megtörténik, csak ebben az esetben tudjuk átadni a futárszolgálatnak a csomagot, banki átutalás esetén az utalást követően kerül feladásra a csomag.
Nemzetközi küldeményeink várható szállítási ideje 2-10 munkanap.
Airsoft replikák, gázriasztók, gázriasztó lőszer, gázspray és légfegyverek házhozszállítására nincs lehetőség (ezeket személyesen lehet megvásárolni üzletünkben).

A személyes átvétellel leadott rendeléseket általában aznap vagy 1-2 munkanapon átvehetőek személyesen üzletünkben nyitvatartási időben , de a visszaigazolást követően tudjuk garantálni a termékek átvételét. Természetesen a termékek visszaigazolás nélkül is átvehetőek , de ebben az esetben felmerülhet készlethiány. 
Készleten lévő termékeknél is előfordulhat készlethiány üzletünkben, ezért érdemes megvárni a visszaigazoló emailt (elírás joga fenntartva).

Visszaküldés esetén a visszaküldés költsége a vásárlót terheli. Csere esetén a visszaküldés és az újraküldés költsége is a vásárlót terheli.